0 Aantal (0)

Over ons

RVS-Watervallen.nl is dé webshop voor al uw RVS watervallen en toebehoren. U vindt hier RVS watervallen tegen scherpe prijzen en met snelle verzending.

 

Eenvoudige navigatie

We streven ernaar om het zoeken zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken. In het menu hebben we onze artikelen onderverdeeld in een groot aantal categorieën. Bijna alle categorieën hebben weer subcategorieën, zodat u in 2 klikken bij de producten bent waar u naar op zoek bent. Het is ook mogelijk om het product te zoeken in het daarvoor bestemde zoekveld. Hier kunt u zoeken op productnaam, artikelnummer of termen die met het product geassocieerd kunnen worden.

 

Veilig betalen

We bieden diverse betaalmogelijkheden aan om uw bestelling veilig online af te kunnen rekenen. Zo kunt u direct veilig online betalen via iDeal, PayPal of middels vooruitbetaling. Onze Belgische klanten kunnen ook gebruik maken van Mister Cash. 

 

Service

Na het plaatsen van uw bestelling wordt u middels e-mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. Deze status kunt u ook terugvinden in uw account op onze website, als u deze heeft aangemaakt tijdens uw bestelling.