0 Aantal (0)

Betalen

RVS-Watervallen.nl biedt u 5 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

 

Vooruitbetalen

U kunt het totaalbedrag overmaken naar bankrekeningnummer NL24RABO0308217802 ten name van S&I Tuindesign.

 

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben de volgende gegevens nodig voor de betaling aan RVS-Watervallen.nl:

IBAN: NL24RABO0308217802

BIC/SWIFT: RABONL2U

 

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

 

PayPal

U betaalt elektronisch via PayPat met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

 

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

 

MisterCash

Voor onze Belgische klanten bieden we MisterCash aan. Met MisterCash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. U kunt direct gebruik maken van MisterCash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of software moet installeren.

 

Rembours

U heeft bij ons de mogelijkheid om uw bestelling achteraf te betalen onder rembours. Wanneer u hier voor kiest betaalt u de kosten van het pakket inclusief € 17,50 rembourskosten contant aan de medewerker van het postbedrijf wanneer deze de bestelling op uw bezorgadres aflevert.